24 de maig 2006

La urbanització de "les Guardioles" més a prop

En el proper Ple de l'Ajuntament s’aprovarà la modificació del Pla General Metropolità que permetrà iniciar tots els tràmits necessaris per a urbanitzar l’espai de "les Guardioles". Finalment, hi ha hagut acord entre els diferents propietaris i han acceptat la proposta de l'Ajuntament de Molins de Rei d’incrementar la edificabilitat del sector per aconseguir 25.000m quadrats d’habitatge de protecció oficial.

A més, la proposta d’urbanització serveix per fer ciutat i unir els barris de les Conserves i de la Riera Bonet, i dotar aquests barris de zones d’equipaments, zones verdes i zones d’aparcament lliure. Tot aquest procés a comptat amb el recolzament de la Mancomunitat de Municipis de l'Àrea Metropolitana de Barcelona i de l'Institut Metropolità del Sòl.

Els números generals de l’operació urbanística són: 25.000m2 d’habitatge lliure, 25.000m2 d’habitatge públic, 2000m2 destinat a comerç, 18.000m2 d’equipaments públics (Escola i llar d’infants). L'Ajuntament participarà dels costos generals d’urbanització en un 14% i la urbanització contempla la construcció d’un vial que connectarà el barri de l'Àngel amb la Riera Bonet.

Un cop més, hem demostrat que el govern municipal està capacitat per tirar endavant grans projectes de ciutat. De mica en mica estem assolint els objectius que ens vem marcar pel mandat i segurament en vindran de nous els propers mesos. Encara queda algú que pensa que no ens en sortirem? L'inici va ser difícil, com a Alcalde vaig trobar pocs projectes sobre la taula i hem hagut de començar gairebé des de zero. Els resultats ja són visibles.

Víctor Puntas i Alvarado

1r Tinent d'Alcalde

3 Comments:

At diumenge, de maig 28, 2006 4:36:00 p. m., Anonymous Anònim said...

Benvolgut company republicà,
Segueixo el teu blog amb interès i detecto que els teus articles acostumen a finalitzar amb una pregunta, suposo que retòrica, sobre si algú dubtava de l'èxit dels teus programes. Personalment, t'he de dir que sempre és bo que els representants públics tinguin éxit en les seves activitats, amb independència de la ideologia d'aquests. Per aquesta raó, creu-me que et desitjo tota mena de triomfs professionals. Altra cosa és la valoració que puguem fer finalment dels teus projectes. Aquest és el cas de l'increment del volum d'edificabilitat del sector de Les Guardioles. Podries concretar quina mena de barri es construirà i quina alçada tindran els edificis? És possible, com en el cas dels pisos de les Indústries Marca, es facin pisos de protecció oficial de quatre alçades, espaïats entre ells i amb voreres força amples i amb arbres? O bé, amb l'excusa dels habitatges de protecció oficial, s'aixecaran blocs monstruosos com els de La Granja? Creu-me que l'assumpte em preocupa i t'agraïria aquesta informació.
Salut i endavant.

 
At dimecres, de juny 07, 2006 10:06:00 a. m., Anonymous Anònim said...

També opino que no és just pels joves de la vila que portem moltíssims anys esperant que es facin noves promocions de protecció oficial que ara ens diguin que la majoria de pisos seran de lloguer. Primer, ens vam assabentar tard, parlo de les primeres promocions realitzades a la vila, després, ens hi vam apuntar amb l'esperança que algun dia tindriem sort i ara, ens diuen que haurem d'anar de lloguer.
També haig de dir que fa uns quatre o cinc anys em vaig apuntar a l'Ajuntament a un "suposat registre" per tal que m'anessin informant sobre aquest tema i ara veig que si no m'informo jo soleta aquí ningú diu res. On han anat les dades de tantíssims joves que ens vàrem apuntar a l'Ajuntament per sol-licitar informació sobre la promoció pública a la Vila?

Gràcies per aquest espai.

 
At dimarts, de juny 20, 2006 2:53:00 p. m., Anonymous Anònim said...

Llevo unos cuantos años apuntada en un registro que supuestamente me irian informando de la posible contruccion de viviendas de proteccion oficial. Sigo apuntada a este registro y sigo esperando que se me notifique la contruccion de viviendas de proteccion oficial que hubo en la Granja. Pasara lo mismo cuando se contruya en les Guardioles? Y por favor, ovidaros de contruir viviendas de alquiler de proteccion oficial, los jovenes tenemos derecho a tener una vivienda digna toda nuestra vida, no lo que dure un contrato de arrendamiento... Gracias

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home