28 de juny 2006

Esquerra governa, Molins de Rei avança


Juny i juliol són mesos atapeits de projectes i actuacions municipals que veuen culminat el treball que s’ha fet durant el curs. El pressupost un cop entra en vigor el gener dona el tret de sortida als procediments administractius, concursos, adjudicacions, aprovacions i contractacions necessàries per inciar les obres. És un camí llarg i ferragós que culmina quan arriben al Ple les aprovacions definitives, sovint just abans de les merescudes vacances d’estiu.

Aquest mes veuran la llum nous projectes com l’aprovació del projecte d’instal·lació de gespa artificial del camp de futbol Josep Raich, el projecte d’ampliació del cementiri municipal, l’adjudicació de la superficie comercial del mercat a l’empresa Caprabo, la modificació del PGM al sector de Can Coll a la carretera, el Pla d’Equipaments 2006/2016, les subvencions per a la rehabilitació d’edificis, el projecte de la llar d’infants municipal al Canal, l’adjudicació d’un solar a la Granja a l’empresa Ambulàncies Condal per a la ubicació d’un centre logistic, i l’adjudicació de les obres dels Baixos dels pisos “Incresa”.

Per altra banda l’activitat de millora de l’espai públic i d’equipaments no para, i ja es veuen importants actuacions com les obres del tanatori, el centre de recursos logístics, l’ascensor de l’escola d’adults, i la culminació d’obres com les de l’oficina d’habitatge, el carrer gaudí, l’avda Barcelona i València, la llar d’infants el Rodó, i com no, les obres del nou Mercat. Com veieu l’Ajuntament no para de tirar endavant projectes i actuacions per a millorar els serveis i la qualitat de vida de la ciutadania, que un cop més hem explicat en una nova roda de visites als barris .

La presència d'Esquerra al govern ha donat un impuls molt important a l'Ajuntament que ha fet possible desencallar temes aturats des de fa temps, i generar l'ambient necessari al si del govern per ser ambiciosos al l'hora de planificar el futur de la vila.
Víctor Puntas i Alvarado
1r tinent d'Alcalde

4 Comments:

At dimarts, de juliol 11, 2006 9:16:00 p. m., Anonymous Anònim said...

La veritat és que com a alcalde vas fer cagar bastant. No té ningú millor Esquerra??

 
At dimarts, de juliol 11, 2006 10:01:00 p. m., Anonymous Anònim said...

Crec que ERC a Molins pot donar més canya de la que ha fet fins ara.
Bon alcalde Víctor.

 
At dijous, de juliol 13, 2006 1:20:00 p. m., Anonymous Anònim said...

sempre es pot millorar, i ja hem agafat una mica d' experiencia, ara s'ha de demostrar.
tot té el seu moment.
força victor.

 
At dijous, de juliol 13, 2006 1:22:00 p. m., Anonymous Anònim said...

ja hem agafat una mica d'experiencia, ara toca millorar,tot té el seu moment.
força victor

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home