14 de juny 2006

Torno a optar a l'Alcaldia de la vila

Amics i amigues;

Aprofito aquest espai per comunicar-vos que d’acord amb l’executiva local de l’AM d’ERC he decidit presentar-me de nou com a cap de llista i candidat a l’alcaldia de Molins de Rei a les properes eleccions municipals del 2007.

Els últims anys hem demostrat que quan governa esquerra, Molins de Rei avança. Des de l'Alcaldia, el govern municipal i la secció local hem treballat per fer una vila millor i més moderna per a tothom, vingui d'on vingui i parli el que parli.

El projecte d'esquerra per a la vila s’ha construït i es construeix amb l'aportació de tothom que vol afegir-se per fer una ciutat més amable, més culta, més cívica i més sostenible.

A les properes eleccions municipals tindré l'honor de tornar a encapçalar la millor llista que es presentarà a la vila, i estic convençut que la ciutadania ens farà confiança de nou. No dubto que obtindrem uns grans resultats a les properes eleccions municipals que ens permetrà continuar governant la vila des d’una visió clarament local i municipalista, però sense deixar de banda ni amagant el que som: la gent de l’esquerra nacional de Molins de Rei.

I aprofito l’ocasió per anunciar que en funció del suport social obtingut, l’aritmètica política i els pactes postelectorals no descarto la possibilitat de tornar a presidir el consistori de la vila com a Alcalde durant els 4 anys del mandat.

D’acord amb el procediment local d’elecció de cap de llista per a les eleccions municipals, el proper dissabte 17 de juny hi ha convocada una reunió de l’Executiva Local d’Esquerra Republicana de Catalunya de Molins de Rei per aprovar el nom de la persona que encapçalarà la llista de l'AM d'ERC. Un cop aprovat el Consell Nacional d'ERC ho ratificarà.

Us espero el dissabte a la tarda on podrem conversar, intercanviar opinions i punts de vista al voltant d’un petit berenar en el local que tenim al carrer d'Enric Granados 1, 2n pis.


Víctor Puntas i Alvarado
1r tinent d'Alcalde

2 Comments:

At divendres, de juny 23, 2006 5:43:00 p. m., Anonymous Anònim said...

Molta Sort i endevant Victor !

 
At diumenge, d’agost 20, 2006 8:21:00 p. m., Anonymous Anònim said...

Víctor, molta sort i esperem que guanys

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home