11 d’octubre 2006

Consens polític i social pel nou mercat municipal de Molins de Rei

"Aprofitar-ho està només a les nostres mans, cal posar-se a treballar tots junts i deixar-nos d’excuses i discussions que no porten enlloc. El mercat i Molins de Rei es mereixen que tots estem a l’alçada dels nous temps que han de venir".

El Ple extraordinari dedicat exclussivament a l’ordenació dels espais interiors del nou mercat va posar en evidència l’ampli consens que s’ha generat entorn el projecte, i també, la necessitat d’accelerar al màxim tots els tràmits administratius de les noves concessions dels paradistes per tal de que tinguin prou temps per fer les noves parades.

L’ordenació dels espais interiors es va aprovar sense cap vot en contra, un èxit pels temps que corren a la vila i a Catalunya, i amb el consens de la Unió de Botiguers i la Junta de Venedors del Mercat. El projecte del Mercat ha comptat amb el suport de la Conselleria de Comerç i la Conselleria de Governació de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i de l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona, i esperem que en els propers dies també podrem comptar amb el suport del Govern de l’Estat, recordo que hi ha dos milions d’euros pendents d’arribar des de Madrid.

El procés ha estat llarg i ferragós, en el qual ha participat molta gent al llarg dels anys, han estat necessàries moltes reunions, entrevistes, visites, converses i acords per arribar a aquest Ple gairebé definitiu. Vull felicitar els paradistes del mercat, i en especial a la seva junta, doncs ells han mantingut l’enpenta i l’ànim necessari per arribar fins el final. Han demostrat que tenen un enorme potencial, i de cap manera seran el peix petit del mercat, crec fermament que estaran a l’alçada del repte, modernizant-se i adaptant-se als nous temps comercials que ens esperen.

El nou mercat és una gran oportunitat comercial per a la vila, i no podem deixar-la passar de llarg un cop hem arribat fins aquí. Per això trobo tant important incorporar nous aspectes que es sumin a l’oferta comercial ja existent. Parlo del Caprabo que s’instal·larà a la planta baixa amb uns condicionats d’espai i limitació de venda de productes que en lloc de ser una amenaça al comerç de proximitat serà un exel·lent complement. Parlo de la botiga de comerç just que serà un nou element d’atractivitat per a nous clinents generalment joves. Parlo de les dues noves activitats, dietética i pastisseria, que complementaran l’oferta amb una àmplia gama de productes. I parlo de l’aposta que fem en l’aula de cuina del mercat i el punt de comerç i atenció al client, dos elements de gran qualitat que ens diferenciarà de la resta de mercats i centres comercials de l’entorn.

5 Comments:

At dimecres, d’octubre 11, 2006 4:48:00 p. m., Blogger Moisès Rial Medina said...

T´he enllaçat al bloc de blocs, s´agrairia el teu enllaç, si és possible: http://xarxarepublicana.blogspot.com


Moisès Rial.
www.llibertats.cat
http://llibertats.blogspot.com

Salut i endavant.

 
At dijous, d’octubre 19, 2006 4:26:00 p. m., Anonymous Anònim said...

Senzillament, ja era hora que en el tomàquet moliner hi sortis una resposta amb seny i contundent, no pensesin pas que els ciutadans ens llepem el dit, de normes i lleis tambè en sabem...

 
At dijous, d’octubre 19, 2006 4:53:00 p. m., Anonymous Anònim said...

Senzillament, ja era hora que sortis en el tomàquet moliner, una resposta contundent i amb una mica de seny, no fos que es pensesin que els ciutadans ens llepem el dit, si volem tambè en sabem de lleis, i a més, tenim de pas una mica més d'educació i respecte... aviam si n'aprén una mica...

 
At dilluns, d’octubre 23, 2006 4:50:00 p. m., Anonymous Anònim said...

Potser si, que allà tens la porta...

 
At dissabte, d’octubre 28, 2006 5:09:00 p. m., Anonymous Anònim said...

Molins necessitava un mercat, la gent ho demanava, aquests i un servidor vem participar.... se'ns va aconsellar vem escoltar però no vem fer cas. Ara tenim el que tenim i no ho canviarem. La plaça i la reforma hi és, i si no hagués estat per en Víctor, el mercat i la plaça encara estarien en obres. Va ser ell qui va aconseguir engegar la reforma i el que ha estat pràcticament negociant amb Madrid per les peles.

Força Víctor.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home