31 d’octubre 2006

Crida als 2800 molinencs i molinenques que ja han votat Esquerra

Queden poques hores per conèixer qué vol el poble de Catalunya. Demà 1 de novembre a les 20:00 els catalans i catalanes huarem expressat lliurement el nostre pensament escollint els Diputats i Diputades que ens representaran al Parlament de Catalunya.

No sabem els resultats de les eleccions, però avui ja sabem que "sol no governarà ningú, perquè ningú no és el rei del mambo" i que "Esquerra farà la màxima aportació per formar un govern de coalició que tingui les mans lliures a Catalunya i a Madrid".

També, sabem que hi ha 5 candidats a President de la Generalitat. Hi ha dos, ICVEUIA i PP, que no tenen cap opció i es presenten com a filials d'altres formacions a les quals donaran suport a canvi de res "gratis total". I els altres tres de 1ª divisió, PSC i CiU que juguen amb filials, i Esquerra que juga tota sola i sovint amb l'àrbitre en contra.

En Montilla pateix d'allò més, no fos cas que tingués la possibilitat d'arribar a ser President de la Generalitat amb els vots d'Esquerra, i en Mas pateix també, per si no pot ser President de la Generalitat sense els vots d'Esquerra. Mas&Montilla volen quedar bé amb en Zapatero i no saben com fer-ho, doncs tothom ja sap a aquestes alçades de partit que "Esquerra no regala res i que un govern on estigui Esquerra serà un govern que defensi amb fermesa els interessos catalans a Madrid".

Per tant, quan més forta sigui Esquerra més podrà condicionar el futur govern de la Generalitat per fer polítiques d'esquerres i catalanistes, sense dependre dels dictats de Madrid ni de les necessitats d'en Zapatero davant l'ofensiva del PP a Espanya de cara a les eleccions del Congrés.

Votar Esquerra és l'únic volt de la il·lusió de la gent que no desitja que Catalunya depengui del que passa a Madrid, Extremadura o Múrcia. Només amb una Esquerra al govern podrem plantar cara a Madrid i fer complir l'Estatut que va aprovar el poble de Catalunya en referèndum.

El camí és llarg i ple d'entrebancs, i molts han volgut fer descarrilar Esquerra de la centralitat política perquè fa nosa a molta gent. Per això, faig una crida a tots els que no voleu anar a votar perquè us fa mandra, esteu desil·lusionats o cansats. Aquesta nit, abans d'anar a dormir, penseu que els pobles que han arribat lluny són aquells que no s'han cansat mai, que no s'han adormit ni han llençat la tovallola, i penseu, que "si no aneu a votar, uns altres ho faran per vosaltres en sentit contrari".

Per acabar vull recordar com en Carod-Rovira acaba els seus mitings d'aquesta campanya "de jove em pensava que podia canvir el món; al cap dels anys, finalment m'he adonat de la realitat: i és que tenia raó, podem canviar el món si volem."

A Molins de Rei som 2800 els que creiem en la utopia, fer-la possible només està a les nostres mans.

1 Comments:

At dijous, de novembre 02, 2006 12:38:00 p. m., Anonymous Anònim said...

Jo us he votat!! Sou els que més podeu fer per catalunya i la nació catalana!!

Sempre endavant!!

PS: a i per les locals teniu le meu vot i els de la familia uns 10. Salut!

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home