03 de novembre 2006

Esquerra consolida un espai propi i serà imprescindible en la formació d'un nou govern

Esquerra ha consolidat un espai propi diferenciat com a tercer partit amb més representació i es manté com una força política imprescindible en el mapa polític català.

Esquerra no ha guanyat aquestes eleccions, ja que ha obtingut 21 dels 135 escons. Tot i això, Esquerra aguanta i es consolida en l'espai de l'esquerra nacional i serà decisiva per conformar governs i majories estables. Els ciutadans han tornat a confiar en Esquerra, que ha après la lliçó i serà decisiva per fer polítiques progressistes i a favor dels drets nacionals de Catalunya.

A Molins de Rei 1803 persones ens han fet confiança de nou i hem tornat a ser la tercera força més votada de la vila. Un cop superades les eleccions al Parlament de Catalunya comencem a treballar de cara a les eleccions municipals de maig de 2007. La gent d'Esquerra estem molt il·lusionats i estem convençuts que millorarem els resultats obtinguts el 2003 gràcies a la feina feta des de l'Alcaldia i el govern de la vila. No renunicem a res i treballarem perquè la gent de Molins de Rei torni a fer-nos confiança.

Moltes gràcies a tots els nostres electors.

3 Comments:

At divendres, de novembre 03, 2006 11:54:00 a. m., Anonymous Anònim said...

Em sembla que una mica d'humilitat us aniria bé a la gent d'ERC. Ja veus com dels 2800 molinencs als que fas referència, 1000, que no són pocs, us han donat l'esquena, de ben segur que farts de tanta prepotència, arrogància, i perque no dir-ho, oportunisme i manca d'idees pròpies. Encara heu de menjar molts sopes per a ser de primera divisió de veritat.

 
At divendres, de novembre 03, 2006 1:32:00 p. m., Anonymous Anònim said...

Us he votat des del 2003 quan vaig complir els 18. Us tornaré a votar!

 
At divendres, de novembre 03, 2006 9:01:00 p. m., Anonymous Anònim said...

Víctor, crec que hauríau de recuperar aquests vots perduts de cara a les municipals!! I no serà una feina fàcil.

Salut i Independència.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home