10 de novembre 2006

Ja tenim gespa al camp de futbol Josep Raich

Els que passejeu per la vila segur que haureu vist que el camp de futbol ja té instal·lada la gespa artificial. Ha estat un procés llarg i ple d'entrebancs que ha durat 16 setmanes, tot i això, el resultat és espectacular i en pocs dies podrem començar a utilitzar la instal·lació.

La setmana vinent adequaran la gespa, posaran les línies de joc, les porteries i les banquetes, i si la climatologia acompanya, el dissabte 18 de novembre ja es podran jugar els primers partits de competició. Un cop finalitzada aquesta primera fase de l'obra continuarem amb la construcció de la graderia, els nous vestidors i el bar. L'obra amb un pressupost de 1,2M d'euros està prevista que finalitzi cap al mes d'abril de 2007, que és quan es farà la inauguració oficial de la nova instal·lació.

Us recomano que passeu pel camp i veieu la gran millora que ha suposat aquesta obra per a l'entorn, d'aquesta manera acabem les inversions que van començar amb el pavelló i la piscina a la zona esportiva de la vila.

A partir d'ara, ens centrarem en agilitzar la construcció del nou poliesportiu al CEIP de la Sínia i la remodelació del camp de futbol Ricard Ginebreda.

3 Comments:

At divendres, de novembre 10, 2006 4:03:00 p. m., Blogger Àlex said...

Hola Victor,

aquí l'Àlex de Ràdio Molins de Rei. Demà et truco, si et sembla durant el matí, i en parlem una mica pel programa d'esports, d'acord??

Si et sembla bé, quedem així, si no pot ser, fes-m'ho saber!

Gràcies!

PD. Ja era hora la gespa eh?jeje.

 
At diumenge, de novembre 12, 2006 9:01:00 p. m., Anonymous Anònim said...

Quina casualitat, tot s'inaugura just abans de les eleccions municipals. Per que serà? Estic d'acord en que poseu gespa artificial allà on vulgueu, però no hem talleu els arbres naturals que hi ha al barri de El Canal, en poc temps n'heu tallat dos. Soposo que no els substituireu per arbres artificials. O ens hi posareu parasols? ERC a Molins es artificial com la gespa que poseu.

 
At dimecres, de desembre 13, 2006 9:40:00 a. m., Anonymous Anònim said...

Em sembla Elvira que sempre ens queixem gratuïtament. Jo estic content de tenir per fi un camp de gespa artificial a la vila. i properament en tindrem dos. Fa poc més de 3 anys era impensable perquè no s'havia fet un plantejament seriós de gestió i infraestructures a la vila. Això per a mi és una inversió no sols pel futbol, sino la punta d'un seguit d'actuacions sobre els esports a la vila.
El per què s'ha fet ara, es perquè segons tinc entés. Part de la subvenció per fer les obres es van congelar misteriosament just abans de les eleccions catalanes (juliol-agost), i no només al nostre poble, sino també a viles on són regidors d'esports d'erc.
Bé crec que la meva lectura es clara i positiva.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home