20 de novembre 2006

Marxeta, Waterpolo i el derbi local Molins de Rei CF vs Recreatiu Incresa

Aquesta setmana el càrrec de Regidor d'Esports m'ha portat a diferents indrets de la vila per estar al costat de la gent que fa esport. En primer lloc a l'entrega de premis de la Marxeta que organitza el Centre Excursionista de Molins de Rei, acte que va coincidir amb el reconeixement als socis de l'entitat que fan 25 anys i, també, als socis que han pujat un cim de més de 3000 metres. Va ser un plaer i un honor poder fer entrega dels premis d'una prova amb més de 40 anys d'història i compartir amb la gent de la muntanya i de l'excursionisme una tarda de tertúlia i bon ambient. Per molts anys CEM i grup organitzador de la Marxeta sistema "Dufour".

Per altra banda, el dimecres a la tarda a la piscina municipal, l'equip sènior masculí de Waterpolo del Club Natació Molins de Rei va guanyar la Copa Catalana de la 1a divisió al imposar-se a la UE. Horta. Per raos d'agenda no vaig poder assistir al partit, tot i això, els nois del Waterpolo estan fent una campanya increïble en aquest primer anys a primera divisió, felicitats nois i a continuar així.

I finalment el diumenge al matí a les 12h vaig assistir al derbi local de futbol al camp Ricard Ginebreda. El dia va ser fantastic per la temperatura i el sol, cosa que va convidar a que molt de públic assistís al camp. Els presidents dels dos Clubs i jo mateix vam seguir el joc des de la nova tribuna que s'ha instal·lat al camp, va ser un partit emocionant amb moltes oportunitats de gol i bon joc. El meu resum és que va dominar el Molins de Rei, però les millors oportunitats de gol les va tenir l'Incresa. La victòria del Recreatiu Incresa per 1 a 0 va ser un resultat just. Felicito a tohom pel bon ambient i l'esportivitat que es va viure a dins i fora del camp.

Sigui quin sigui l’esport escollit, sempre serà millor practicar-lo que no fer-ho i portar una vida sedentària. Està demostrat que l’esport ajuda a prevenir l’aparició de problemes cada cop més freqüents com ara el colesterol, l’obesitat o la hipertensió arterial. Igualment la pràctica d’esport entre els joves té molt a veure amb un menor consum d’alcohol, tabac i altres drogues. Uns hàbits que, amb els anys i acompanyats d’una mala dieta, poden contribuir a l’aparició de malaties degeneratives en l’edat adulta. Segons els resultats de diversos estudis que es van presentar al Congrés Mundial de Cardiologia, si els ciutadans de l’Estat caminessin 30 minuts diaris, cada any es produirien 16.000 infarts menys.

Ja ho se i ho sabeu, a fer esport.

1 Comments:

At dimecres, de desembre 13, 2006 9:33:00 a. m., Anonymous Anònim said...

Felicitats Víctor. Crec que has fet més per l'esport a la vila en aquests 4 anys que no en els mandats de Carles MArtínez i la Espinosa.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home