11 de desembre 2006

2007, un any de gestes?

Acaba el 2006 i és hora de fer balanç, i més si tenim en compte que el 2007 hi ha eleccions muncipals. Per a Esquerra l'experiència de formar part del govern de la vila ha estat exitosa, i avui ja no es pot entendre l’Ajuntament, el govern municipal o fins i tot moltes de les coses que passen a la vila sense tenir en compte el paper central que juga Esquerra en la política local. La feina ben feta i com l'hem fet, ens permet afirmar amb seguretat que en el nou cicle electoral Esquerra passarà a ser el punt de trobada de molta gent de la vila, fet que ens permetrà fer un gran salt endavant i superar en escreix el número de regidors que tenim ara.

Enrere queden les conteses en que només els dos partits hegemònics de la vila tenien opcions d’assolir l’alcaldia. Sortosament la política local ja no es cosa de dos, hi ha un tercer actor, Esquerra, que s’ha fet el seu propi espai a la societat molinenca a base de seriositat, tenacitat, preparació, simpatia, il•lusió i amb la millor carta de presentació que es pot tenir avui en dia en política: la feina ben feta al servei de les persones i de la vila.

La gent d’Esquerra hem acumulat una important experiència en la gestió municipal. En aquest temps hem demostrat que es pot fer política des de la sinceritat, la transparència i escoltant a la gent. No en va, a les eleccions de 2003 ens vam presentar com l’Esquerra que escolta. També, hem demostrat estar a l'alçada davant el principal repte que teniem que superar amb nota, presidir l’Ajuntament des de l’Alcaldia, com també han estat a l'alçada els regidors de l'AM d'Esquerra davant el repte de fer entrar aire fresc a les regidories de serveis socials, joventut, gent gran, esports, reforma del mercat i centre vila, i cooperació.

Tot i això, La principal aportació d’Esquerra a l’Ajuntamemt ha estat la de donar estabilitat, seguretat i confiança al govern de la vila. Tres premises que no van existir en el mandat anterior, i sense les quals no s’hagessin pogut afrontar les decisions que han transformat la vila, en són exemples l’ampliació del servei de cura i atenció a la gent gran, els nous equipaments esportius, la construcció del nou Mercat i la reforma del centre vila, el recolzament com mai s’havi fet al món associatiu i cultural, el Pla d'equipaments socials i cívics, o les inversions als barris per millorar l’espai públic.

Tot i la important obra de govern d’aquest mandat, encara hi ha molta feina per fer a la vila. Per tant, hem de donar respostes a noves situacions i problemàtiques d’una societat cada cop més complexa: la gestió de l’espai públic, l’envelliment de la població, l'atenció a la dependència, el paper de l’educació, les polítiques de seguretat, la problemàtica de l’habitatge, l’impuls del comerç, la identitat de la vila, el reforçament del teixit associatiu, o la promoció de la vila. El 2007 en parlarem i molt d'aquests temes.

Que tingueu unes bones festes de nadal, i que el 2007 sigui un any de gestes.

1 Comments:

At dimecres, de desembre 13, 2006 9:32:00 a. m., Anonymous Anònim said...

M'agrada molt la manera de fer govern per a la vila de vosaltres. S'ha notat que sou diferents a iniciativa. Per ser pocs regidors. A sobre ara els vostres socis us han fet un lleig presentant els comptes de govern embutxacant-se totes les actuacions, positives es clar!!
Ja van fer el mateix amb els socialistes ara us ho fan a vosaltres.
Tranquils, a la llarga acaba passant factura, i les coses es posen al seu lloc. Però això sí, vosaltres també heu de fer públiques les vostres actuacions.
Molta sort.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home