29 de desembre 2006

EL FUTUR QUE ENS INTERESSA

Història d'un futur,
Esquerra prenem el relleu

Sens dubte, el creixement de la vila és un dels factors clau del canvi profund que està experimentant Molins de Rei. Avui ja som gairebé 25 mil habitants i en els pròxims anys arribarem als 30 mil.

D'un temps ençà la preservació de la nostra identitat, cultura i model de convivència s'ha convertit en un tema d'interès per a la població, i per Esquerra és una de les prioritats de l'agenda política dels propers anys. Atesa la situació actual i futura, és fa necessari reforçar i promocionar la nostra cultura i els trets diferencials de la vila perquè tingui un esperit prou vigorós per colpir a les persones que venen a viure a Molins de Rei i vulguin integrar-se a la nostra manera de ser i de conviure.

Els altres dos factors claus del canvi que està experimentant la vila son la millora de l’espai públic i de la qualitat de vida a la vila. En els últims 4 anys, l’acció de l’Ajuntament ha anat encaminada a superar els dèficits i les mancances de l’espai públic i de serveis que pateix la vila. La situació ha millorat molt, la vila ha donat un gran salt endavant en aquests àmbits, tot i això, les noves exigències de la població ens obliguen a plantejar-nos nous reptes davant dels canvis que s’estan produint. És el moment de situar com a eix vertebrador de les polítiques municipals d’Esquerra la defensa del model republicà de municipi, amb l’objectiu d’aconseguir una vila més cívica, més cohesionada, més sostenible i amb la identitat reforçada.