18 de gener 2007

Inauguració de l'espai lúdic per a gent gran al parc del Llobregat

Divendres, 19 de gener, inauguració del nou espai lúdic per a gent gran situat al Parc del Llobregat. Vam comptar amb la presència d'una fisioterapeuta per a ensenyar com funciona l'equipament, les seves utilitats per a la salut dels practicants i perquè els futurs usuaris sàpiguen com fer-ho servir.

Des de la Regidoria d'Esports es preten estimular l'activitat física i sensorial de les persones de la tercera edat, afavorint les seves condicions físiques i contribuint a la millora del seu benestar. Aquesta iniciativa, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, permet treballar una acció per a la millora de la qualitat de vida de la gent gran i potenciar l'espai públic urbà com a lloc d'integració ciutadana.

L'espai lúdic està dissenyat per afavorir l'exercici i millorar el nivell físic de la gent gran generant una dinàmica positiva que implica confiança i seguretat en les pròpies capacitats. També permet un ús polivalent, especialment per part dels infants, i vol ser una aportació als valors d'integració i qualitat de vida que l'espai públic ha de representar per a la ciutadania.