14 de juliol 2006

De Montserrat a model solidari i insignia d'or del Club Natació



La tasca de regidor de l'Ajuntament et porta per camins que mai et pots imaginar. En pocs dies hem anat, en plural perquè no hi he anat sol, a Montserrat amb la gent de la ràdio per celebrar els seus 25 anys. Tot i que no soc creient, pujar a Montserrat amb set autocars plens de molinencs i molinenques, els Gegants, els Castellers i el Camell et fa sentir alguna cosa especial que no saps explicar. Per acabar-ho d'arrodonir ens va rebre el pare Abat a les seves dependències i ens va felicitar per la gernació que haviem aplegat aquell diumege a la muntanya sagrada.

Per altra banda, vem col·laborar en la jornada solidària i de benvinguda als nens i nenes sahrauïs que passen les vacances a la vila. Ens van demanar si podiem fer de models i desfilar per la passarel·la amb roba de les botigues de la vila. Va ser un èxit, ens ho vam passar de "conya" i vam recollir uns dinerons en la tómbola i en la subhasta final. Felicito a la gent del Sahara per la seva idea i per la bona organització de la vetllada.

I finalment, he tingut l'honor de rebre de mans del Sr. Joan Janés, President del Club Natació, la insignia d'or del Club per la tasca feta com Alcalde de la vila en el període 2003-2005 on es va inaugurar la coberta mòbil. Va ser en el sopar de campions que el club organitza cada any a l'eitwo per finalitzar la temporada deixant un gran regust de boca.

Veritablement ser regidor del teu poble té molts moments de satisfacció i tots aquests que us he explicat m'omplen d'orgull i de ganes de seguir treballant pel meu poble i els meus convilatans. Gràcies a totes les persones, col·lectius i associacions que feu de Molins de Rei un lloc especial en el món, és el nostre petit racó on hem de viure en Pau i Fraternitat.