17 de juliol 2006

Una nova victòria per al suzuki català


La formació SUZUKI CÁTALA s’ha proclamat vencedora de l’onzena edició de les 24 hores motociclistes del Circuit de Catalunya que s’han disputat aquest cap de setmana amb un total de 726 voltes.

L’equip de Molins de Rei va protagonitzar una espectacular remuntada després de patir una caiguda en la tercera hora de cursa que va deixar la moto aparentment molt malmesa, però que no va afectar en absolut el seu rendiment. Així doncs, els pilots esperonats per aquest contratemps, van donar durant la tarda plujosa de dissabte i la nit, el millor d’ells mateixos per anar guanyant de nou posicions i situar-se entre les tres primeres. Ja durant el matí de diumenge han assolit la primera posició que ja no han deixat fins a veure la bandera a quadres que ha caigut just a les tres de la tarda.

Aquesta victòria suposa la tercera en el palmarès d’Eduard Català i el seu entusiasta equip que una vegada més ha funcionat com un rellotge. Gairebé una cinquantena de persones que també son partícips d’aquest títol, el segon consecutiu, ja que repeteixen la victòria de l’any anterior.

Un any més vaig voler acompanyar a l’equip de l’Eduard Català durant les últimes hores de competició i viure en directe l’instant en que acaben les 24h. Des del Paddock vaig viure l’emoció dels canvis de pilot, els repostatges de benzina i els canvis de pneumàtics, contagiat del nerviosisme dels mecànics i personal de suport. La victòria és sense cap mena de dubte obra de tota la gent que col·labora any rere any per fer possible l’èxit de l’equip de Molins de Rei. Com va dir el propi Eduard Català, “és impossible dedicar aquest títol a una sola persona, i si s’ha de posar un nom a aquesta dedicatòria, hauria de ser a l’equip que ho ha fet possible”. Rere cada victòria ens espera la recepció oficial que l’Ajuntament oferirà a tot l’equip a la sala de sessions, i la posterior sortida al balcó per saludar als seguidors que es concentrin a la Plaça de Catalunya.

Enhorabona a l’equip, i felicitats al Català

1 Comments:

At dilluns, de juliol 17, 2006 8:36:00 p. m., Anonymous Anònim said...

Ara s'han carregat a Niubó, el volen desacreditar i Laporta no fa res de res, quan se sap q el famós informe està molt ben redactat tal i com ho demostra, i no surt a la llum, els auditors de la Gene. Pe`ro com que es tracta d'Esquerra... TOT SI VAL!!!!!
Per altra part m'enalegro molt que un equip molinenc guanyi les mitiques 24H Motociclistes de Catalunya.
Ànims que venen temps difícils, altre cop!!!

Salut!

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home