04 d’octubre 2006

Ara toca el carrer Pep Ventura de "Les Conserves"

"un procés de participació amb el veinat ha definit el projecte i el pressupost de l'obra que és de 522.000 euros"
Seguim millorant l'espai públic de la vila, i ara toca el torn del carrer de Pep Ventura a "Les Conserves", per això, vam reunir al veinat al local de l'AA.VV per presentar el projecte executiu de l'obra. Vaig presidir l'acte acompanyat dels regidors responsables de l'obra i d'en Xavier Montserrat veí de "Les Conserves".
Els veïns, en les diferents visites als barris de l'equip de govern, van manifestar el mal estat en que es troba el carrer, espcialment pel que fa al clavegueram i servies, així com la baixa qualitat de la urbanització dels anys 70. Per això es va decidir reurbanitzar el carrer entre el c/Mancomunitat i c/Santo Domingo de Guzman, en lloc de fer arranjaments puntuals.
El gener de 2006 va començar el procés participatiu per definir, decidir i aprovar el projecte que ha finalitzat amb la presentació del projecte executiu de l'obra. Aquest defineix que el carrer comptarà amb una calçada de 7,5m i dos voreres de més de 2m cadascuna, dues franges d'aparcament de 2m, un pas de vehicles de 3,5m. Totes les instal·lacions de serveis (aigua, gas, telèfon, rec i clavegueram) seran noves així com també l'arbrat i el mobiliari urbà (fanals, bancs, i papereres).
L'obra començarà després de Nadal i el termini d'execució de l'obra serà de sis mesos. Durant l'obra s'habilitarà com a zona d'aparcament la plaça Pep Ventura.